П’ятниця, 29 Березня, 2024

10 оригінальних речей, які можна зробити за допомогою ріжучого плоттера GCC AR-24

Чи чули ви коли-небудь про вінілове різання або економічний плоттер? За допомогою ріжучого триммера gcc ar ви можете зробити щось виняткове і особливе, отримуючи при цьому не поганий прибуток.

Ріжучі плотери дуже прості у використанні. Для початку роботи необхідно завантажити векторний малюнок в генератор машинного коду (який також може включати в себе інструмент малювання). Потім використовуйте всі або вибрані лінії (штрихи) в якості ліній розрізу і відправте через USB порт в пристрій.

Різак GCC AR-24 оснащений високоточним барабаном, який гарантує 1 метр різання без похибок. Перед початком роботи з новою технікою ви повинні знати для чого вона потрібна, що вона може і як правильно її використовувати?

Ріжучий плоттер, простими словами – комп’ютерний верстат для різання, чимось схожий на принтер. Він може розрізати конкретний матеріал відповідно до заданого дизайну. Комп’ютер з програмним забезпеченням експортує дизайн в машину, потім розрізає лист лезом.

Фото з вільного доступу до мережі

10 класних речей, які ви можете зробити за допомогою плоттера

1. Дизайн одягу

Для створення оригінального принта вам знадобиться проста футболка, трикотажна або будь-яка інша. За допомогою теплового преса можна зробити справжній витвір мистецтва, створити свій власний дизайн для себе і друзів, а повсякденний образ стане більш привабливим.

2. Знаки і наклейки

Різні види знаків і наліпок можуть бути зроблені за допомогою вінілового ножа або швейної машини. Наприклад, актуальні наліпки – повідомлення про небезпеку.

3. Робота по дереву та фарбування

Будь-яка дитина чекає подарунки та сюрпризи. За допомогою економічного триммера ви можете зробити з вінілу, маленький і зручний дитячий пенал для дрібниць або іграшок.

4. Вечірка

Більшість з нас святкують день народження або річницю весілля вдома. За допомогою різака ви можете зробити унікальну прикрасу з ім’ям ювіляра або оформити оригінально дату річниці весілля. Це буде дуже весело і приємно всім членам вашої сім’ї.

5. Дизайн для стін

Це крута ідея, щоб зробити для своїх дітей стіну з зірками, місяцем або віршем який подобається найбільше. Ваша власна спальня або будь-яка кімната з унікальним мистецтвом буде виглядати набагато краще.

6. Створення календаря

Чи хочете ви організувати режим або спланувати дозвілля вашої сім’ї? Тоді календар може допомогти вам в цьому питанні. Щоб календар можна було стерти, використовуйте скло і вініловий рулон, щоб ви могли переносити важливі дати на будь-який час.

7. Дизайн настінної карти

Ви хочете відправитися в подорож? Тоді немає іншої альтернативи, ніж робити карту мрії самостійно. Для цього необхідний рулон вінілу, принтер і карта подорожей вашої мрії готова.

8. Презентація проекту

Для створення і демонстрації вашого проекту, у вигляді макета будівлі, може допомогти вінілова машина. Текст, наклейка, двосторонній скотч необхідний для складання ідеальної моделі.

9. Збережіть свою електроніку

Етикетки Silkscreen стійкі до кислот. Створюючи шовкографвчні етикетки з вінілового різака, ви можете зробити друковані плати кислотостійкими. Для Raspberry Pi можна зробити ще дещо, наприклад DIY-наклейку.

10. Шкільна обробка

За допомогою машини можна легко прикрасити дитячу кімнату буквами, віршами і біографіями. Цей метод дає можливість швидше запам’ятати букви дошкільнятам або складні формули школярам.

Як бачите, з тримерами можна зробити багато цікавих речей. Так що не витрачайте свій час на пошук дорогих прикрас для вашого будинку, краще зробіть їх своїми руками.

.,.,.,.