Вівторок, 19 Березня, 2024

Як створити проект та керувати ним? ULEAD провів тренінг для громад Черкащини

Громади трьох областей, зокрема і Черкаської, пройшли навчання із підготовки проектів на конкурс Секторальної підтримки ЄС. Про це йдеться на сторінці Черкаського регіонального офісу ULEAD. Далі на yes-cherkasy.

Навчання проходило у форматі онлайн-тренінгу, який мав назву «Управління проєктним циклом. Готуємо міжобласні проєкти на конкурс Секторальної підтримки ЄС». Окрім Черкаської області, у тренінгу взяли участь представників громад із Сумської та Полтавської областей. Власне, Черкаський регіональний офіс Програми «ULEAD з Європою» і був одним з головних організаторів заходу, покликаного надати громадам знання щодо управління проектним циклом і вийти на підготовку спільних проектів від громад з різних областей на конкурс Секторальної підтримки ЄС. Окрім цього метою проекту було – розвиток міжмуніципальної співпраці і кооперації між громадами з різних регіонів України. За словами одного зі спікерів заходу, експерта з питань регіонального розвитку Програми «U-LEAD з Європою» Григорія Перерви, онлайн-тренінг зібрав біля 20 представників громад. Вони отримали максимум інформації як щодо підготовки проектів, так і про конкурс секторальної підтримки ЄС, напрями фінансування, критерії оцінювання – та успішні кейси, що можуть стати для громад успішним дороговказом на шліху до успіху.

Черкаський регіональний офіс Програми «U-LEAD з Європою» створено за підтримки Програми для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою». Програма спільно фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.

Нещодавно, за підтримки «ULEAD з Європою», було проведено онлайн-тренінг, під час якого представників майже півсотні громад навчилися працювати в команді та взаємодіяти зі своїм керівництвом.

.,.,.,.