Четвер, 28 Березня, 2024

Душить та ламає руки: в Черкасах голова ОСББ тероризує мешканців

Голова одного із ОСББ в Черкасах, застосовує в своїй роботі методи погроз та фізичного тиску на мешканців. Про це пише «Дзвін медіа». Мешканці будинку скаржаться на голову ОСББ, яке було утворене нещодавно, на фізичний та психологічний тиск з боку голови ОСББ. За словами однієї із мешканок будинку, 5 травня вона вигулювала своїх собак, на місці на якому, за словами мешканки, голова ОСББ постійно паркує свій автомобіль. Коли це побачив Сергій Сологуб, голова ОСББ, то вибіг до жінки і почав на неї кричати. Спочатку лише лаявся, каже жінка, а потім вдався до погроз. Після цього почав нападати на собак. За словами мешканки, спочатку він намагався вдарити цуценят ногою, коли ж в нього не вийшло, схопив гілляку і намагався вже нею побити собак. Коли ж і це не вдалося, чоловік підійшов, до жінки, став їй на ногу і схопивши за шию почав душити, після чого зламав їй руку. Голова ОСББ зупинився лише тоді, коли на поміч жінці прийшов сусід, який почав кричати щоб той відпустив жінку, пише yes-cherkasy.com.ua.

Все цей час, в руці у постраждалої жінки був телефон, який все записував. Після того як голова ОСББ це побачив, він намагався вирвати телефон з рук жінки. В результаті телефон, якому всього лише тиждень, перестав працювати.

Після інциденту жінка викликала поліцію, яка зафіксувала факт побиття. Тепер справою займається дільничний інспектор. За словами мешканців будинку, це вже не перший раз, коли викликають поліцію. Взимку голова ОСББ перекрив теплопостачання. Як тоді повідомили на ТЕЦ, ніякої поломки не було. Спочатку голова наполягав на тому, що поломка все ж таки є, однак пізніше просто відкрив вентилі.

За словами жінки, конфлікт між нею та головою ОСББ виник після того, як вона попросила показати кошторис витрат ОСББ. За словами мешканки, з 23 тисяч, які щомісячно сплачують мешканці, половина йде на дві заробітні плати голови – за посаду голови ОСББ і за посаду двірника, а на утримання будинку грошей не лишається.

Ці слова підтверджує й інша мешканка цього будинку. Всі хто просить кошторис будинку, який до цього часу ніхто так і не побачив, підпадають під тиск голови ОСББ.

Як зазначає жінка, наразі подана заява до суду, аби скасувати реєстрацію ОСББ. Перше судове засідання відбулося 7 травня.

.,.,.,.