Четвер, 28 Березня, 2024

План створення навчально-практичних центрів в Черкасах

Для нашого міста, створення навчально-практичних центрів не є чимось новим і не відомим. В Черкасах вже є три центри, які користуються популярністю, але стоїть питання створення ще п’яти нових. Актуальні новини на сайті “Черкаси.yes”

Валерій Данілевський планує створити іміджеві професійно-технічні заклади для підготовки спеціалістів з практикою в різних галузях. Для студентів та майбутніх спеціалістів, це великий шанс одразу після навчання отримати бажану роботу без стажування.

Також, до складу головних входить – Черкаський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді є профільним позашкільним навчально-виховним закладом, який виконує роль координаційно-методичного центру з розвитку науково-технічної творчості серед школярів Черкащини.

Сьогодні Центр – арена творчого пошуку, послідовної трансформації позашкільної освіти. Навчання і виховання в Центрі здійснюється на новітніх концепціях, впровадженні педагогічних новацій, сучасних технологій, здатних забезпечити повноцінну підготовку підростаючого покоління до життя.

Це питання відкрито і гостро стоїть перед майбутніми спеціалістами, так як отримані навики в центрі допоможуть освоїти інноваційні проекти та досягти гідного рівня знань різних напрямів в науковій діяльності.

За інформацією Ділового Регіону, Валерій Данілевський зазначив: – У межах пілотного проекту Черкаською обласною адміністрацією спрямовано значний фінансовий ресурс на впровадження інноваційних виробничих технологій, модернізацію матеріально-технічної бази й освітнього середовища у закладах профтехосвіти. Я зауважу, сьогодні підготовку робітничих кадрів для різних галузей економіки в області здійснюють 22 державних заклади професійної освіти. І вже сьогодні в нашому регіоні функціонує 8 навчально-практичних центрів не лише в обласному центрі, а й за його межами. Серед основних напрямків: аграрний, будівельний, швейний та ін.

І це стало можливими, завдяки сприянню Міністерства освіти і науки України, Черкаської обласної державної адміністрації, а також співпраці із провідними європейськими та вітчизняними компаніями. Майбутні фахівці повинні отримувати освіту і досвід на гідному рівні.

.,.,.,.