Вівторок, 19 Березня, 2024

Бондаренко зустрівся з вкладниками

Конфліктна ситуація щодо безвідповідального забудовника триває дуже довгий час. Вже декілька місяців зневірені черкащани не мають конкретних відповідей на свої запитання. Політичні новини на сайті Черкаси.yes

Проблема загострюється, завершення будівництва триває, а про підключення до інженерних мереж взагалі залишається тільки сподіватися. Одурений люд з цим питанням неодноразово звертався до мерії.

Нещодавно проходило чергове засідання щодо вирішення питання завершення будівництва багатоповерхівок за участю міського голови Анатолія Бондаренко та забудовника.

Нагадаємо, що новобудови по бульвару Шевченка, 150 (ЖК «Симфонія»), вул. 30 років Перемоги, 8 (ЖК For Rest) та вул. Гоголя, 261 (ЖК «Резиденція») стали осередком подій міста.

Майбутні мешканці будинків вклали кошти у квартири, ключі від яких досі не отримали через низку перешкод. Проекти, які були направлені до відповідних служб, надані зі значними порушеннями.

За такі правопорушні дії повинен понести покарання той хто надав дозвіл на будівництво, а саме – попередня влада. На сайті Черкаської міської ради, один з присутніх пайовиків зазначив: 

«забудовник самоусунувся від вирішення проблем, а проектант взагалі зник».

Борис Євмина наполягає на тому, що з самого початку будівництва низку експертиз просто обійшли, тому що тодішнє законодавство цього не вимагало.

«Кожен мешканець Черкас має право на допомогу та сприяння у вирішенні проблем з боку міської влади, – зазначив міський голова Анатолій Бондаренко. – Прикро, що нині ми змушені відповідати за дії попередньої міської влади, яка давала такі сумнівні дозволи. Скажу відверто – я б ніколи не дозволив збудувати ту багатоповерхівку на місці чудової зони відпочинку за драмтеатром. Це можна було зробити і в іншому місці. Проте, попри всі обставини, ми будемо законними методами добиватися, аби забудовник виконав свої обов’язки, а люди могли отримати повноцінне житло»

В четвер міський голова планував зустрітися з керівництвом ПАТ «Черкасигаз» стосовно відпрацювання і подання погодженого проекту на газопостачання.

.,.,.,.