Четвер, 28 Березня, 2024

В Черкаській обласній раді визначались із кандидатами на посади керівників комунальних закладів

12 лютого в приміщенні Черкаської обласної ради відбулось декілька засідань. Головна мета їх проведення – визначення переможців на посади керівників 3-х комунальних закладів: «Черкаського обласного спеціалізованого Будинку дитини», «Черкаського обласного бюро судово-медичної експертизи» та «Черкаського обласного центру медико-соціальної експертизи». Претендентів обирала комісія, на чолі якої був перший заступник голови Черкаської облради Валентин Тарасенко. Серед членів комісії крім посадовців були присутні також представники громадських організацій та колективи комунальних підприємств, куди обирають керівників. Про це проінформувала обласна рада на своєму офіційному сайті. Далі читайте на yes-cherkasy.com.

За умовами конкурсу, кожен кандидат презентував перед комісією програму, в якій окреслювались дії, спрямовані на розвиток комунального підприємства.

Першою розглянули Світлану Михно. Жінка претендує на посаду директора Будинку дитини. Всім вимогам конкурсу вона цілком відповідає, адже має вищу медичну освіту та вже більше 7 років займає керівні позиції.

В Будинку дитини Світлана Леонідівна працює з 2012 року. Нині там вона займає посаду виконувача обов’язків директора. У 2010 році претендентка отримала вищу кваліфікаційну категорію. В 2015 році вона її підтвердила вдруге.

Друге засідання присвятили розгляду кандидата на посаду начальника закладу «Черкаського бюро судово-медичної експертизи» Максима Федоренко. В цій комунальній установі він працює з 2013 року і наразі виконує обов’язки директора.

Максим Андрійович – кандидат з вищою освітою. Її він здобув у Чернівецькому медичному університеті. У 2010 році став кандидатом медичних наук зі спеціальності «Судова медицина». З 2014 року входить до складу Асоціації судових медиків України.

Далі на розгляд комісії була представлена програма кандидата на посаду директора «Черкаського центру медико-соціальної експертизи» Владлена Лепського. Цей комунальний заклад він очолює З 2008 року.

Чоловік отримав вищу медичну освіту в інституті ім. О.О. Богомольця. Здобув ступінь кандидата медичних наук. Також, він запатентував більше 20 праць у сфері охорони здоров’я та отримав низку урядових нагород. А ще він став заслуженим лікарем України.

Після презентації програм, обговорення кандидатів та голосування, комісія вирішила всіх трьох претендентів рекомендувати сесії обласної ради для призначення на посади керівників підприємств.

Рішення щодо переможців конкурсів будуть розглянуті на пленарному засіданні сесії, яке відбудеться 1 березня 2019 року.

 

Фото з офіційного сайту обласної ради. 

 

.,.,.,.