Вівторок, 19 Березня, 2024

Мер Черкас Анатолій Бондаренко планує змінити Замковий узвіз

Мер міста Черкас Анатолій Бондаренко розповів у себе у фейсбуці, як виглядатиме новий Замковий узвіз. Він пообіцяв жителям, що місцеву пам’ятку ніхто не руйнуватиме, а навпаки, було прийнято рішення її реставрувати. Далі на yes-cherkasy.

Висота будинків, що знаходяться біля нього, не повинна закривати краєвид на Дніпро із скверу імені Богдана Хмельницького. Туди часто приходять жителі, щоб помилуватися всією красою свого міста, тому влада хоче зберегти все так, як є зараз.

Чому вирішили реставрувати Замковий спуск

Анатолій Бондаренко розповів про свої подальші плани щодо міста Черкас. Він вважає, що зараз найголовніше зайнятися розвитком та зберегти рідну історію. Вже кілька старих пам’яток реставрують, щоб вони ще довго простояли та пам’ять жила вічно. Мер міста хоче зберегти те, що будували наші предки у минулому. Також міська влада планує розширити та обладнати ще однією смугою для руху Замкового узвозу.

Відомо, що зараз також зайнялися “блакитною перлиною” міста – старим готелем “Слов’янський”. Його також вирішили реставрувати, як і інші старовинні пам’ятки Черкаської області.

.,.,.,.