Вівторок, 19 Березня, 2024

«Слуги народу»: партія Зеленського оприлюднила список кандидатів у народні депутати

Вчора, 9 червня, у київському ботанічному саду відбувся з’їзд партії «Слуга народу», на якому представили першу десятку кандидатів у нардепи на дострокових виборах до Верховної Ради. Також, політична сила оголосила кандидатів по мажоритарних округах та оприлюднила програму партії, розповідає yes-cherkasy.

Відкриття з’їзду розпочалося промовою голови партії Дмитра Разумкова, гімну України, а згодом – звертання президента України. Зеленський зазначив, що будуть представлені особи, які балотуватимуться як по мажаритарці, так і по списках. Президент додав, що 100 людей, яких оголосять – надійні експерти та обличчя команди в регіонах. До списку потрапили й люди, які подавали заявки та ідеї через Інтернет.

«Я вірю, що з людьми, які сьогодні тут, Україна розцвіте. Сьогодні ми назвемо 100 людей з нашого списку. З багатьма ми подолали неабиякий шлях.», – зазначає президент.

Серед присутніх з’їзду: Володимир Зеленський – головнокомандувач України, Андрій Богдан – голова Адміністрації Президента та Сергій Шефір – помічник президента. Зустріч також відвідали колеги Зеленського з «95 кварталу» та шоу-бізнесу: ведучий Артем Гагарін, учасник «Розсміши коміка» Віктор Гевко, Юрій Корявченков – резидент 95 кварталу.

Хто є хто?

До складу першої десятки «Слуги народу» увійшли: Дмитро Разумков, Ірина Вінідіктова, Михайло Федоров, Руслан Стефанчук, Галина Янченко,  Давід Арахмія, Олександ Ткаченко та інші.

Додамо, кандидатами від «Слуги народу» по Київській області заявлені Олександр Дубинський та Ольга Василевська-Смаглюк – журналісти «1+1 media». Також, в політсилі Володимира  Зеленського заявлений блогер Максим Бужанський, який виступав проти Революції Гідності.

Нагадаємо, позачергові парламентські вибори відбудуться 21 липня. Наразі створено 199 окружних виборчих комісій у максимальному складі 18 осіб.

.,.,.,.