П’ятниця, 29 Березня, 2024

В Черкаській області затримали іноземця, якого десять років розшукував інтерпол

У Черкаській області правоохоронці встановили місцезнаходження і затримали громадянина Польщі, який перебував у розшуку більше 10 років за вчинення шахрайських дій на батьківщині. Про це йдеться на сайті Національної поліції в Черкаській області. Чоловік проживав на території Драбівського району, де влаштувався на роботу в одне з місцевих сільськогосподарських товариств. Судом Республіки Польща йому вже винесено вирок і призначене покарання у вигляді трьох років і одного місяця позбавлення волі. В даний час вживаються заходи щодо екстрадиції затриманого. Далі на yes-cherkasy.

Як повідомлялося раніше, працівники митного контролю в Черкаській області затримали та доправили до пункту тимчасового перебування іноземців громадянина Росії. Ще в січні цього року уманські міграційники прийняли рішення про примусове повернення громадянина Російської Федерації за порушення міграційного законодавства.

Іноземець був зобов’язаний самостійно залишити територію України у встановлений строк, проте виконання рішення про примусове повернення, як і сплату штрафу, неврегульований мігрант проігнорував. До того ж почав переховуватися.

Міграційники звернулися до суду з позовом про примусове видворення порушника міграційного законодавства. Суд позов задовольнив. І хоча чоловік переконував, що тільки тимчасово затримався в Україні, бо планував оформити необхідні документи для легального перебування в країні на підставі родинних зв’язків, повернутися до запланованого зможе не скоро.

Раніше, в Черкаській області, правоохоронці затримали так званих дорожніх піратів, які на ходу грабували вантажівки. Зловмисників затримали на гарячому під час того, як вони грабували вантажівку з медикаментами. При затримані в автомобілі зловмисників виявили двадцять коробок з медпрепаратами, а також обріз.

.,.,.,.