Вівторок, 19 Березня, 2024

"Бійцівський клуб" по-черкаськи: Радуцький проти Бондаренко

“У гарному свинарнику є паршиве порося, яке заважає працювати всьому свинарнику”.

Цитата облетіла весь інтернет і стала майже найпопулярнішою темою тижня. Більше на сайті Черкаси.yes

“На жаль, журналісти телеканалу Вікка та його власник чомусь свинарником вважають місто Черкаси. http://vikka.ua/novini/35420-mer-porivnyav-cherkasi-zi-svinarnikom-video.htm Але, я так не вважаю. На мою думку, Черкаси – це найкраще місто на землі. І я гордий працювати для цієї громади, яка завжди морально підтримує та підставляє плече у тяжку хвилину. Дякую вам, люди, що ви є! Разом – ми сила!”

Саме таке звернення мер Бондаренко залишив на своїй сторінці в Facebook. Звернення викликало незначну суперечку між прихильниками Бондаренко та навпаки. Однозначно, мер для міста робить достатньо і навіть викликає відчуття поваги.

На офіційному сайті телеканалу vikka.ua, відзначили, що Анатолій Бондаренко порівняв місто зі свинарником на зустрічі з відомим черкаським юристом Валерієм Макєєвим. У підсумку ефіру Валерій Макеєв повідомив про тему наступного випуску, гостем якого також буде Анатолій Васильович.

Зокрема, говоритимуть про суди в Черкасах. Відповід мера була досить неоднозначною:

“Вам оце не набридло в Черкасах постійно говорити про суди? От, як кажуть, у гарному свинарнику є паршиве порося, яке мішає працювати всьому свинарнику”.

Можливо Анатолій Васильович мав на увазі щось інше? Але чому наше місто таке чудове і прекрасне, а по версії сайту команда мера не дотрималась жодної з обіцянок.

Адже вони пообіцяли виконати всі вимоги опозиції і не допустити збитків бюджету на понад 40 млн. грн. Однак жоден із пунктів не виконали. Олександр Радуцький, на своїй сторінці у Facebook написав цікаву заяву, мовляв що:

“Після тиску від опозиції Бондаренко відмовився від премії в 400%. Заявив, що тепер житиме на одну зарплату в 13 тис. грн. Знову надурив. Оклад + надбавка + вислуга + премії за важку працю + премія за “секретку” в сумі становлять 24-25 тис. грн. А про премії заступників, секретаря і керівників департаментів – мовчок”

На цьому так званий батл між колишнім прес-секретарем та мером не завершився, напевно чимось дійсно, як кажуть: ”зачипив за живе” Радуцького

“Шановні мешканці міста!!!! Я знайшов головну проблему в м.Черкаси!!! ЗНАЙОМТЕСЯ!!Це БОТ-ТОЛЯН”

На цьому Олександр Романович вирішив не зупинятися і додав:

“Шановні мешканці міста!!! Хочу з Вами поділитися інсайдерської інформацією.Можливо ця публікація злякає мера Черкас від чергового призначення на посаду керівника департаменту юридичного забезпечення рідного зятя пана-корупціонера Шабанова.Його прізвище Гончар.Це він в минулому році отримав премій від свого тестя на суму 250 тис.гривень. ВО Батьківщина продовжує пробивати дно в міській владі”

Чим завершиться життєвий серіал – невідомо, але на взаємних образах потрібно завершувати. Черкасам потрібні зміни, а не постійні сварки. Якщо згадати трішечки історії  то Черкаси будувались не на сварках і постійних образах, чому політика та її дії руйнують край в якому були народжені відомі поети? На землі черкаській квітував державницький розум і полководницький талант Богдана Хмельницького. Нині, Черкащина поринула у чиїсь ідеї та махінації. Шкода!

.,.,.,.