П’ятниця, 29 Березня, 2024

Мер міста Сміла балотується на пост Президента

Олексій Цибко гучно заявив про свої наміри. Ним вже була подана заява до ЦВК. Мер вже неодноразово брав активну участь в політичних мітингах. Висловлював конкретну думку по відношенню до Прикордонних служб України. Багато цікавих новин на сайті “Черкаси.Yes”.

Кількість мітингів, які він очолював і підтримував, ніяк не впливало на якість його професійної діяльності. У 2017 році, Олексій Олексійович вперше вийшов до мітингарів і підтримав їх ідеї у поліпшенні якось роботи депутатів.

Він був одним з перших хто не залишив народ насамоті у боротьбі з корупцією. Політичні наміри Цибко були повністю скеровані на пропозиції людей. Активна позиція і не байдужість, спонукала до дій багатьох депутатів.

Після тривалої відсутності у місті Сміла, мер почав відновлювати інфраструктуру міста, яка потребувала реконструкції. Приклав багато зусиль для поліпшення якості напрямів у медицині та освіти. Завдяки підтримці Черкаської ОДА, був покращений стан доріг та тротуарів.

Житель міста Сміла, Володимир, прокоментував дії очільника : “ Може людина щось і зробить, якщо крикуни-депутати дадуть. Потрібно повністю змінити владу, щоб дати можливість працювати хто насправді цього прагне”.

Так, мер проявляє себе з кращої сторони. Ось з таким гаслом Олексій Олексійович Цибко хоче розпочати свою президентську діяльність: “ Сміло Вперед” Мер Сміли- кандидат Народу України у Президенти! “

.,.,.,.