Вівторок, 19 Березня, 2024

«Артпідготовка» до виборів: в Черкасах починають з’являтися провокаційні білборди.

До виборів ще далеко, а гучні звинувачення та чорний піар вже почали з’являтися на вулицях Черкас. Днями в місті з’явився провокаційний біл-борд, на якому звинуватили міську владу у розкраданні коштів з міського бюджету. Про це пише видання «Дзвін».  Міська влада нібито поцупила із міського бюджету 55 тисяч гривень, якіб мали піти на харчування дітей. Головними ж  «розкрадачами» було названо міського голову Черкас Анатолія Бондаренка, його заступника, свободівця, Юрія Ботнара та начальника департаменту освіти Сергій Воронова, пише yes-cherkasy.com.ua.

До слова, на рекламі не було і жодної інформації про замовника та відповідального, де, ким і яким тиражем її виготовлено, що має обов’язково бути згідно із законодавством, тож в даному разі виникають питання і до власника самого борду. Чиновники, яких звинуватили в фінансових махінаціях, звернулися до поліції, адже мають намір покарати нечистих на руку політичних конкурентів, оскільки не сумніваються, що таким чином нечесні конкуренти починають готуватися до місцевих виборів.

Юрій Ботнар на своїй сторінці у Фейсбук опублікував допис, в якому заявив, що це черговий прояв співпраці Романа Боднара та Михайла Бродського, що ведуть спільну боротьбу проти Черкас. Він також розповів, що звернувся з відповідною заявою до правоохоронних органів. Він також наголосив, що команда свободівців у Черкаській міській раді разом із міським головою Анатолієм Бондаренком за останні кілька років запровадили регулярне підвищення калорійності їжі для дітей, безкоштовне харчування у спеціалізованих дитсадках, забезпечили харчуванням малят з пільгових категорій і досі тримають на найнижчому по країні рівні відсоток батьківського співфінансування у садочках. Саме це і дратує опонентів, бо вони не мають що протиставити реальній роботі на користь громаді.

.,.,.,.